Az alkotás szépsége, a kifinomult személyiségű érzékeny hölgyek- és a remény apró pislákoló lángja

2022. Március 6. 19:33

Ebben a blogposztban szintén egy kedves együttműködő partneremet szeretném bemutatni, aki csodás textil ékszereket készít kifinomult személyiségű, szelíd, lágy érzékeny hölgyeknek!

Nagyon örülök Bettinek, mert a Korminca ízlésvilága teljes mértékben egyezik ezzel- és ha minden jól megy ezen egyezés hamarosan testet is fog ölteni (ékszerekben)! ;-) 


Honnan kapta Betti a kezdeti inspirációt?


"A varrógép ütemes zenét játszik, s én ámulva nézem nagymamám puha, ráncos kezét, ahogy terelgeti a szövetet.
Közben csodálom, ahogy ezt az utánozhatatlan ritmust a lábaival "hajtja”.

Miközben merengek a tű játékán, ebben a vidéki hűvös nagyszobában létrejön valami, egy darab anyag életre kel, új testet ölt. Alkottunk.

Valami újat, valami jót, valami szépet. 

Visszagondolva is csodás élmény. Egy megerősítő morzsája annak, hogy mindig is alkotni vágytam. 
A vágyakozás, hogy létrehozzak valamit, valami csodaszép egészet, mindvégig velem volt.

És hogy-hogy nem, az ékszereimet is ennek a porlepte varrógépes élménynek köszönhetem. Ez inspirált arra, hogy magam is megtanuljak a tű és cérna nyelvén."


Hát így kezdődött a varázslat- és hogy Betti hogyan jutott el a fülbevalókig innen, olvassátok tovább itt!

Betti minden ékszercsalád köré egy érzésvilágot álmodik, jöjjön itt most egy részlet az Elena családból, aminek számomra a legszebb mondanivalója a remény, amire manapság nagyobb szükségünk van mint valaha. Reményre és hitre!!

"Bármilyen pici, pislákoló, olykor ködbe burkolt, vagy oly messzinek tűnő, mintha csak egy délibáb lenne, mégis létezik, s a legnagyobb reményvesztettségben is egyszer-egyszer megcsillantja fényét, és utat mutat. 


Egy kis csillag, ami tulajdonképpen bennünk él, hisz legbelül őrizzük a remény lángját, amit sokszor mi magunk nem hagyunk csillogni."