Ahol az anyagok életre kelnek

2022. Április 19. 21:42

Mi a Kormincánál anyagokkal foglalkozunk. Hitvallásunk a minőségi, különleges, igényes anyagok, biztosítása, amiből klassz szabásvonalak, egyéni mértékek alapján, személyre és személyiségre szabott ruhák készülhetnek- és amik másabbak, különlegesebbek, egyénibbek, mint amivel a boltokban találkozhatsz.

Akkor is a szolgálatodra lehetünk, ha gyakorlott varró vagy és megvan a bevett gyakorlatod, szabásminta beszerző helyed (legyen az a Burda, vagy más webshop- itt egy tuti jóáras tipp!!! www.lekala.co <-- ez a reklám helye most :) ) vagy esetleg ez a szakmád, és saját branded és kollekciód van, de ha most ismerkedsz a varrássalakkor is nagyon szívesen segítünk, és szeretnénk abban is támogatni, hogy jó irányban indulj el, és ez tényleg egy hosszú barátság kezdete legyen, ne pedig egy fellángolás, ami esetleg csalódással ér véget! :/

Azt mondjuk le kell szögezzük, hogy az ’út’ jár némi vérrel és verejtékkel- na jó a vér nagyon ritka, de szóval kitartást kíván!

Hogy egy kicsit mi is segítsünk, szeretnénk most a figyelmetekbe ajánlani egy helyet ahol egy profi , elhivatott, de nagyon emberközpontú „szakértő gárda” segít, hogy megtanulj varrni, vagy tovább fejlődj!
A Budai Alkotóműhelyről van szó.

Csendes zöldövezeti környezet- aki ismerős erre- a Törökugrató-n innen, de a Kő-hegyen túl, Budaörsön találjuk meg őket.
Távol a város zajától, viszont ideális környezetben, az alkotáshoz, illetve a gyerekekkel való foglalkozáshoz- mert, hogy a varrás már gyerekkorban elkezdhető, nagyon inspiráló, fejlesztő és feltöltő tud lenni a gyerekeknek és kamaszoknak is!!

Pál Szilviék küldetését olvasva szerintem még az is kedvet kap kilátogatni hozzájuk, akinek eddig ez meg sem fordult a fejében:

„Alkotni öröm.
Közösen alkotni pedig csodás, maradandó élmény”


Itt tudsz:
  • Minőségi időt tölteni gyermekeddel, barátnőiddel
  • Egy olyan társaság része lehetsz ahol, mások is lelkesednek a kézműveskedésért
  • De ha különleges csapatépítő programot, szülinapi buli helyszínt vagy épp élményekben gazdag nyári tábort keresel arra is mód lesz itt

A Budai Alkotóműhelyben megismerkedhetsz  avarrás és a szabadkézi rajz alapjaival. A tanfolyamok különlegessége, hogy nem csak gyakorlati tippeket, de megalapozott elméleti tudást is kapsz, így kezdő szintről, akár profi szintig is eljuthatsz rendszeres foglalkozásokon, melyekhez bármikor csatlakozhatsz.

A varrótanfolyamokat 8 éves kor felett ajánlják, ezek lehetnek rendszeres alkalmak, de vannak változó tematikájú workshopok is, ahol különleges technikákkal ismerkedhetsz meg és készítheted el akár kedvenc nyári szetted, táskád, pikniktakaród vagy épp ülőpárnád.

Rajztanfolyamainkat pedig, óvodás kortól, egészen nyugdíjas korig ajánlják, hiszen a rajz a zene mellett a másik olyan alkotó-énkifejező mód, mely a legjobb hatással van a lélekre. És sosem késő elkezdeni.