Tévhitek a stílustanácsadásról- VENDÉGPOSZT

2022. November 19. 17:26

Ezúttal is egy kedves együttműködő partneremet szeretném bemutatni, Deák Dóráról van szó, aki stílus- és színtanácsadó, személyi stylist.

A téma igencsak közel áll a Korminca szemléletéhez- hiszen a Dóri féle tanácsadások is arról szólnak, hogy a számodra legelőnyösebb színekre, anyagokra és fazonokra rátalálj és ezeket tudatosan alkalmazva hozd ki a legtöbbet a megjelenésedből.
Itt azonban többről van szó, mint a külsőségek, ha az ember tényleg "abban van" amiben "jól van", akkor nem csak kívül "lesz jól", hanem belül is. A teljes testi lelki összhanghoz nagymértékben hozzájárul, hogy a "kint és a bent" egységben harmóniában legyen.



A Korminca szeretné közel hozni az igényes, jó minőségű divatot a vásárlókhoz és nem feltétlenül az aktuális trendeket követni, hanem valami univerzálisabbat teremteni, hiszen varrni sem egy szezonra varrunk. A stílusunk is hasonló, teljesen egyedi és csak ránk jellemző. Változhat az idők során, ahogyan mi is változunk, de az alapjaiban stabil. Összhangban van az alapvető vonásainkkal és az energiánkkal, szem, haj és bőrszínünkkel, mégis mindig képes megújulni.


Dóri a következő tényeket és vagy tévhiteket? sorolja fel a stílustanácsadással  kapcsolatban:

- a tanácsadó majd a saját ízlésére formál majd?

- stylist vagy stílustanácsadó- ez ugyanaz a személy vajon?

- a stílustanácsadó figyelembe veszi a testalkatomat majd?

- megvan már a kialakult stílusom, ezt úgysem tudom megváltoztatni?

Hogy melyiknél mi az igazság megtudod, ha elolvasod Dóri bloggcikkét itt!




Dóri egyébként nemcsak nőkkel, hanem férfiakkal is foglalkozik, a teljes repertoár pedig szín-, testalkatelemzés (és ezek kombinációjából), közös vásárlásból és gardróbelezésből áll! Jöhetsz egyedül, vagy közös programként bárkivel akivel szeretnél. ;-)

Ha a tanácsadás alapján, a saját színeiddel és fazonjaiddal varrni, vagy varratni szeretnél a Korminca áll élébe igényeidnek most is, ahogy korábban is! :)