Ajánló: Örömtervezés selyemmel

2023. November 4. 9:54

Ebben a posztban is egy kedves együttműködő partnerem szeretném bemutatni- és adni egy kis ízelítőt az alkotásaiból is:

Rumpler Hajnalkáról lesz szó- aki az RH Fashion megálmodója és tulajdonosa.

"Szívvel-lélekkel dolgozom. Akkor vagyok elégedett, mikor látom az ügyfeleim szemében azt a szikrát tükörbe nézéskor: Igen, pontosan ez az, amire gondoltam! Ez volt az álmom


Hogy mivel foglalkozom? Megtervezem és elkészítem álmaid ruháját, teljesen rád szabva, a te elképzeléseid alapján. "

Hajnit Győr mellett, Écsen találjátok meg, tulajdonképpen gyerekkori álmát valósította meg, amikor ruhatervezőnek állt. 25 éve készít menyasszonyi, menyecske, koszorúslány és alkalmi ruhákat- nem mellesleg 4 gyerkőc Édesanyja, ami szintén nem kis teljesítmény! :)

És akkor picit az alkotásokról:




Nagyon szimpatikus nekem Hajni, hiszen ő is a hernyóselyem nagy rajongója- munkái 80%-a ebből készül.

Stílusa változatos, kezdve a kifinomult légiestől, a letisztult egyszerűig kreációi tényleg az enyéni adottságokat és igényeket követik.
Bátram kombinál különféle anyagokat- amitől igazán egyedivé válnak a ruhái




Még egy idézet tőle:

"Egy alkalmi vagy esküvői ruha kiválasztása nem mindennapos dolog. Jobb esetben előbbit ritkán, utóbbit egyszer hordjuk csak.

Így különösen fontos, hogy az milyen minőségű és hogyan áll rajtunk, miként érezzük magunk benne. Ezért kiválasztásánál elsődleges szempont nem az ára, hanem a legfontosabb, hogy az tökéletes legyen és tökéletesen álljon a megrendelőjén. Alkalmi ruhában vagy menyasszonyi ruhájában különlegesnek kell éreznie magát mindenkinek.

A ruha viselése pedig kellemes emlék kell, hogy legyen. Nem pedig kín, azért, mert szűk, bevág vagy pont ellenkezőleg, lecsúszik, túl nagy. Fontos, hogy a lehető legnagyobb nyugalommal, kényelemmel, örömmel hordhassa a ruhadarabot a viselője, az kiemelje előnyös adottságait, szépségét

Valljuk be, a legtöbb ruhaüzletben konfekcióméretek kaphatók, amik megszabott, kész, általános méretre készülnek. Mivel mindenki egyedi adottságokkal rendelkezik, sosem fog úgy állni rajta az az általános méretű ruha, mint egy egyedi tervezésű, személyre szabott viselet. A méretre szabott, egyedi ruháknak több előnye is van viselője számára. Az egyedi ruha csak a tulajdonosa számára készül, az ő formáit, méretét figyelembe véve. Nem hordta senki más előtte sosem. Tökéletesen illeszkedik ott, ahol kell, és eláll ott, ahol az kell."