Rólunk

#Igényes #Barátságos #Szakértő #Egyszerű #Gyönyörű  

Célunk a vásárlóközönség minőségi, igényes és elérhető árú textilekkel való ellátása- legyen szó hobbi vagy professzionális varrásról.

Anyagaink teljesen vagy túlnyomórészt természetes összetételűek: viszkóz, pamut és ezek vegyi szálas keverékei. (A kevert anyagokról fontos tudni, hogy a vegyi szálakkal hordhatósági, funkcionális javítást lehet elérni, anélkül, hogy az eredeti anyag (pl. viszkóz vagy pamut) viselési tulajdonságai alapjában megváltozzanak. Magyarán hasonlóan kellemes viseletet fog biztosítani.)

viszkóz és pamut mellett kiváló minőségi hernyóselymeket is árulunk- a hernyóselyem is 100% természetes anyag, kiváló viselési tulajdonságokkal rendelkezik: nyáron hűt, télen fűt, bőrbarát, könnyű anyag, többféle kikészítési módban létezik. Kezelése és megvarrása picit körülményesebb, de a végeredmény biztosan kárpótolni fog.

Árukínálatunk kicsi, de igényes, minimális készlettel dolgozunk, ha az adott anyag éppen elfogyott, üzenetben lehet jelezni a vásárlási igényt- ami nem von maga után fizetési kötelezettséget. Ilyenkor a várható beszerzési idő kb 3-4 hét. Bizonyos anyagokból előfordulhat, hogy nem tudok további mennyiséget rendelni, cserébe hasonló jellegű és minőségű új áruval színesítjük és bővítjük kínálatunkat.

Az anyagok adatlapján minden fontos adatot megtalálsz- szélesség, összetétel, ha maradt még benned kérdés, keress az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

  • Instagram üzenet: @korminca_textilek
  • Facebook: @kormincatextilek
  • Email: info.korminca@gmail.com
  • ...vagy a Kapcsolat menüpont alatt található űrlap segítségével!

 

Célunk nem csak az eladás, hanem a szakszerű segítségnyújtás és tanácsadás is!