Általános szerződési feltételek (vásárlási feltételek)

Kérjük, hogy megrendelésed véglegesítése előtt figyelmesen olvasd el a jelen dokumentumot, mert megrendelésed véglegesítésével elfogadod a jelen ÁSZF tartalmát!

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a Gyurkovics Zsuzsanna ev. (székhely: 1118, Budapest, Törökugrató u 8. adószám: 56703830-1-43), mint szolgáltató ("Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz, és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.1. Impresszum - Üzemeltetői adatok:

Név: Gyurkovics Zsuzsanna ev.

Székhely: 1118 Budapest, Törökugrató u 8.

Levelezési cím: 1118 Budapest, Törökugrató u 8.

Nyilvántartásba vevő hatóság:

Cégjegyzékszám:

Adószám: 56703830-1-43

Képviselő: Gyurkovics Zsuzsanna

Telefonszám: +36-20-286-3469

E-mail: info.korminca@gmail.com

Honlap: www.korminca-textilek.hu

 

Tárhelyszolgáltató adatai:

Név: Shopmasters-Informatika Kft.

Székhely: 2200 Monor, Ady Endre u. 24.

Elérhetőség: kapcsolat https://www.shopstart.hu/Images/Misc/K12.pngshopstart.hu

Adószám: 23130232-2-13

 

2. Alapvető rendelkezések:

2.1. Hivatkozás a jogszabályokra:

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. (Elker. tv.) törvény, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

2.2.  A jelen Szabályzat 2019. január 10. napjától hatályos és visszavonásig hatályban marad. A Szolgáltató jogosult egyoldalúan módosítani a Szabályzatot. A módosításokat a Szolgáltató azok hatályba lépése előtt 11 (tizenegy) nappal a weboldalon közzéteszi. Felhasználók a weboldal használatával elfogadják, hogy rájuk nézve a weboldal használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes.

2.3. Felhasználó, amennyiben belép a Szolgáltató által üzemeltetett weboldalra, vagy annak tartalmát bármilyen módon olvassa – akkor is, ha nem regisztrált felhasználója a weboldalnak, a Szabályzatban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a weboldal tartalmának megtekintésére.

2.4.   Szolgáltató fenntart magának minden jogot a weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül

2.5. ÁSZF hatálya, elfogadása: A közöttünk létrejövő szerződés tartalmát – a vonatkozó kötelező érvényű jogszabályok rendelkezései mellett – a jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) határozzák meg. Ennek megfelelően tartalmazza a jelen ÁSZF a Téged és bennünket illető jogokat és kötelezettségeket, a szerződés létrejöttének feltételeit, a teljesítési határidőket, a szállítási és fizetési feltételeket, a felelősségi szabályokat, valamint az elállási jog gyakorlásának feltételeit.

A megrendelésed véglegesítése előtt köteles vagy megismerni a jelen ÁSZF rendelkezéseit. A webáruházunkon keresztül történő vásárlással elfogadod a jelen ÁSZF rendelkezéseit, és az ÁSZF maradéktalanul a Közted és az Szolgáltató között létrejövő szerződés részét képezi.3. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre:

A honlapon a megvásárolható termékek lényeges tulajdonságairól az egyes termékeknél szereplő leírásokban adunk tájékoztatást.

3.1. Az adatbeviteli hibák javítása - felelősség a megadott adatok valóságáért

A megrendelés során a megrendelés véglegesítése előtt folyamatosan lehetőséged van az általad bevitt adatok módosítására (a böngészőben a vissza gombra kattintva az előző oldal nyílik meg, így akkor is javíthatóak a bevitt adatok, ha már a következő oldalra léptél). Felhívjuk a figyelmed, hogy a Te felelősséged, hogy az általad megadott adatok pontosan kerüljenek bevitelre, hiszen az általad megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. Megrendeléseddel  tudomásul veszed, hogy az Szolgáltató jogosult a hibás adatbevitelből, a pontatlanul megadott adatokból eredő minden kárt és költséget Rád hárítani. Az Szolgáltató a pontatlan adatbevitel alapján történő teljesítésért felelősségét kizárja. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a rosszul megadott e-mail cím vagy a postafiókhoz tartozó tárhely telítettsége a visszaigazolás kézbesítésének hiányát eredményezheti és meggátolhatja a szerződés létrejöttét.

3.2. Eljárás hibás ár esetén

Nyilvánvalóan hibásan feltüntetett árnak minősül:

·       0 Ft-os ár,

·       kedvezménnyel csökkentett, de a kedvezményt tévesen feltüntető ár (pl.: 1000 Ft-os termék esetén a 50 %-os kedvezmény feltüntetése mellett 100 Ft-ért kínált termék)

·       illetve egyéb „elírás” jellegű hibás ár esetén is

Hibás ár feltüntetése esetén Szolgáltató felajánlja a termék valós áron történő megvásárlásának lehetőségét, mely információ birtokában a Vásárló eldöntheti, hogy megrendeli valós áron a terméket vagy minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül lemondja a megrendelést.

 

4. Regisztráció/Vásárlás

4.1. Regisztráció

Megrendelés leadásához egyelőre nem szükséges regisztráció- a honlap jelenleg bemutató jelleggel működik- árajánlat kérésre van csak lehetőség.

4.2. Termékek megtekintése

A honlapon szereplő termékkategóriákra kattintva nézheted meg a kívánt termékcsaládot, és ezen belül az egyes termékeket. Az egyes termékekre kattintva találod a termék fotóját, cikkszámát, ismertetőjét, árát. Ha később vásárlásra kerül a sor, a honlapon szereplő árat kell megfizetned. A termékeket illusztrált fényképpel jelöltük. A fényképeken látható kiegészítők, dekorációs elemek nem részei a terméknek, kivéve, ha az a termékleírásban külön kiemelésre kerül.

Felhívjuk figyelmed, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!5. A rendelés menete

Ha érdekel valamelyik termék, a termék-adatlapokon találhatóÁrajánlatot kérek gomb segítségével, a neved, emailcímed megadásával tudod jelezni ezt. Itt segítség, ha egy rövid üzenetben jelzed, hogy mekkora mennyiségre lenne szükséged az adott anyagból.

5.1. A rendelés véglegesítése (ajánlattétel), rendelés feldolgozása, a szerződés létrejötte

Ha küldtél nekem a fenti űrlapon egy ajánlatot- amit bármilyen időpontban megtehetsz, én a küldést követő első munkanapon válaszolni fogok Neked, és jelzem, hogy a keresett termékből a keresett mennyiség elérhető-e, valamint bekérem tőled a szállításra/átvételre vonatkozó információkat költségeket is, tehát a teljes fizetendő összegetfogod már itt látni! Ha erre vonatkozóan egy megerősítő emailt kapok tőled- az minősül ajánlattételnek- fizetési kötelezettséget von maga után. Az ajánlatod 48 órás időtartamban köt Téged. Amennyiben a kalkulált végösszeg 48 órán belül nem kerül megtérítésre, ez az ajánlati kötöttség megszűnik, a termék másnak is értékesíthető.

Ha a keresett termék elfogyott és nincs készleten- egyeztetünk, hogy tudok-e még szerezni belőle. Amennyiben igen, 3 hetes beszerzési idővel kell számolni. Ennek további részleteit emailben tudjuk megbeszélni.6. A megrendelt termék ellenértékének és a szállítás díjának fizetésének módja

6.1. A megrendelt termék fizetésének módja

  • Banki előre utalással történő teljesítés: ha leegyeztettük a részleteket emailben, és létrejött köztünk a szerződés, megküldöm e-mailben a bankszámlaszámunkat, amire az összeg utalandó, emellett a Gyurkovics Zsuzsanna nevet kell csak a közlemény rovatban megadni. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket.
  • Személyesen történő teljesítés: Ez esetben a személyes átvételi helyszínen kézpénzben tudod megfizetni a termék vételárát.

6.2. Szállítás módjai és díjszabása

a) Személyes átvétel- ingyenes
Személyesen átvenni a csomagod Gazdagréten tudod, XI. kerület (pontos címet megrendeléskor adok). Időpont egyeztetés szükséges, de heti több alkalommal is lehetséges ez.

b) Foxpost szállítás

  • Boxba szállítás- minden csomagméret esetén 1200 Ft. Bármely boxot választhatod az ország területén- a megrendelési folyamat során találod majd a boxok listáját, ahol csak ki kell választani a Neked szimpatikusat.
  • Házhozszállítás- S-es Foxpost csomagméretig 2200 Ft (ha nem rendelsz többet, mint 6-8 méter ez elég lesz), M-es Foxpost méretben 3000 Ft, L-XL méret esetén 4200 Ft-ért.


Szállítási határidő:

A megrendelt árú+fizetési költség megfizetése után 2 munkanapon belül összekészítem és feladom a csomagodat, ezután a Foxpost hivatalos kézbesítési idejével számolhatsz (ami kb 2-3 munkanap) 

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt is vizsgáld meg, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

7. Elállás joga

FOGYASZTÓI TÁJÉKOZTATÓ A 45/2014. (II. 26.) KORM. RENDELET ALAPJÁN

7.1. Tájékoztató a fogyasztó vevőt megillető elállási jogról

Fogyasztónak a Ptk. 8:1. § 1. bekezdés 3. pontja szerint csak a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy minősül, így jogi személyek nem élhetnek az indokolás nélküli elállási joggal!

A fogyasztót a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § szerint megilleti az indokolás nélküli elállás joga. A fogyasztó az elállási jogát

a)     termék adásvételére irányuló szerződés esetén

b)     a terméknek,

c)     több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik,az utoljára szolgáltatott terméknek,

a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított határidőn belül gyakorolhatja, mely határidő  14 nap.

A jelen pontban foglaltak nem érintik a fogyasztó azon jogát, hogy az e pontban meghatározott elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja.

Ha a szerződés megkötésére a fogyasztó tett ajánlatot, a fogyasztót a szerződés megkötése előtt megilleti az ajánlat visszavonásának joga, ami a szerződés megkötésére kiterjedő ajánlati kötöttséget megszünteti.

7.2. Elállási nyilatkozat, a fogyasztót megillető elállási vagy felmondási jog gyakorlása

A fogyasztó a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban biztosított jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján, emailben (info.korminca@gmail.com) gyakorolhatja, az alábbi nyilatkozat megküldésével:

Alulírott kijelentem, hogy gyakorlom elállási jogomat az alábbi termék/ek adásvételére irányuló szerződés tekintetében:

Vásárlás/átvétel időpontja:

A vevő neve:

Termék megnevezése:

Vásárolt méter:

7.3. A fogyasztó elállási nyilatkozatának érvényessége

Az elállási jogot határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát határidőn belül elküldi. A határidő 14 nap.

A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy az elállás jogát e rendelkezéssel összhangban gyakorolta.

Az Szolgáltató a fogyasztó elállási nyilatkozatát annak megérkezését követően köteles elektronikus adathordozón haladéktalanul visszaigazolni, amennyiben az internetes honlapján is biztosítja a fogyasztó számára az elállási jog gyakorlását.

7.4. Az elállási jog részletszabályai

Jelen esetben az elállás joga csak bizonyos esetekben érvényes (lásd 7.5 d) szakasz):

·       A termék továbbra is eladható, eredeti állapotában van- ha visszaérkezéskor nem ezt tapasztalom a vételár nem kerül visszatérítésre ÉS

·       Csak 2 méter vagy a feletti mennyiségű termék vásárlása esetén lehetséges- kivéve ha eredetileg ennél kisebb mennyiség volt készleten- ennek bizonyítása a megrendelő emailek alapján történik. (A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy ha a te rendelési kérésedre vágtam le egy nagyobb anyagból egy 2 méternél kisebb részt, akkor mivel az már nehezen eladható, ezt a terméket nem tudom visszavenni). Feladás előtt mindig lemérem az anyagokat és az anyagra ragasztott kis címkével jelzem a mért mennyiséget, ami szintén bizonyító erővel bír erre vonatkozóan. A megrendelt és az általad átvett termék mennyiségének eltérése esetén is ezekre kellene hivatkozni (2 cm alatti eltérést nem tudok figyelembe venni).

·       Ha a termékbizonyíthatóan a szállítás közben sérült meg, pl a csomag láthatóan súlyosan megrongálódott vagy átázott- ezt kérlek már a csomag átvételekor jelezd: ha futártól veszed át akkor Neki, ha Boxból akkor pedig a Foxpost-nak: Kérünk ebben az esetben készíts fényképet a csomagolásról, a csomag külső és belső állapotáról (a belső térkitöltő, térelválasztó anyagokról is) és a sérült termékről. Ezután kérünk, hogy töltsd ki a Foxpost weboldalán található bejelentési űrlapot. Az űrlaphoz kérjük csatold a sérülésről készített képeket. Ez alapján fogják a bejelentésedet kivizsgálni, amelyről 30 napon tájékoztatnak.

Ha ezen feltételek teljesülnek, az elállási jog gyakorolható- a termék visszaküldésének költsége azonban Téged terhel. A termék eredeti árát visszatérítem neked (kivéve az eredeti szállítási költség, amit én sem kapok vissza): személyesen készpénzben, vagy banki átutalással 14 napon belül.

7.5. Az elállási jog az alábbi esetekben nem gyakorolható

Az Szolgáltató kifejezetten felhívja az Ön figyelmét, hogy Ön nem gyakorolhatja elállási jogát a 45/2014 (II.26.) Korm. Rendelet 29. §. (1) bekezdésében foglalt esetekben:

a)     a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti;

b)     olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac vállalkozás által nem befolyásolható, az elállási jog gyakorlására meghatározott határidő alatt is lehetséges ingadozásától függ;

c)      olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;

d)     romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;

e)     olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;

f)      olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel;

g)     olyan alkoholtartalmú ital tekintetében, amelynek tényleges értéke a vállalkozás által nem befolyásolható módon a piaci ingadozásoktól függ, és amelynek áráról a felek az adásvételi szerződés megkötésekor állapodtak meg, azonban a szerződés teljesítésére csak a megkötéstől számított harmincadik napot követően kerül sor;

h)     olyan vállalkozási szerződés esetében, amelynél a vállalkozás a fogyasztó kifejezett kérésére keresi fel a fogyasztót sürgős javítási vagy karbantartási munkálatok elvégzése céljából;

i)      lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;

j)      hírlap, folyóirat és időszaki lap tekintetében, az előfizetéses szerződések kivételével;

k)     nyilvános árverésen megkötött szerződések esetében;

l)      lakáscélú szolgáltatás kivételével szállásnyújtásra irányuló szerződés, fuvarozás, személygépjármű-kölcsönzés, étkeztetés vagy szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatásra irányuló szerződés esetében, ha a szerződésben meghatározott teljesítési határnapot vagy határidőt kötöttek ki;

m)   a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti az elállási jogát.

8. Szavatosság, jótállás, minőségi kifogások

8.1. A termék jellegénél fogja a minőségi kifogásoknak van relevanciája:

Termékeink beszerzésekor törekszünk a magas minőségre, azonban a termék jellegénél fogva ezek tényleges tesztelésére nincs lehetőségünk/vagy csak nagyon korlátozott.

A termékek honlapon szereplő képei és leírása igyekszik a valóságot lefedni, azonban csak tájékoztató jellegűek, ha a vásárló kézhezvételkor másra számított, élhet a visszaküldés lehetőségével, a …pontban leírtak szerint.

8.2. Az anyagok varrás előtt minden esetben beavatandóak- természetes szálú anyag esetén (pamut, hernyóselyem, len és ezek keverékei) 2-5 cm zsugorodás is várható, ezt kérjük, hogy kalkuláld bele a kért mennyiségbe. Az avatás utáni tényleges méretváltozásra, esetleg színelhagyásra („fog az anyag”) vagy későbbi bolyholódásra és egyéb nem kívánatos állagromlásra nem tudunk felelősséget vállalni.

 

9. Vegyes rendelkezések

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk (2013.évi V. törvény), fogyasztói szerződéseknél a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. kormányrendelet rendelkezései az irányadók.


10. Panaszkezelés rendje (fogyasztónak minősülő felhasználók esetén)

Áruházunk célja, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. Amennyiben Felhasználónak mégis valamilyen panasza van a szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát a fenti telefonon, e-mail címen közölheti.

10.1. Szolgáltató a szóbeli panaszt azonnal megvizsgálja, és szükség szerint orvosolja. Ha a vásárló a panasz kezelésével nem ért egyet, vagy a panasz azonnali kivizsgálása nem lehetséges, a Szolgáltató a panaszról és az azzal kapcsolatos álláspontjáról haladéktalanul jegyzőkönyvet vesz fel, s annak egy másolati példányát átadja a vásárlónak. 

10.2. Az írásbeli panaszt a Szolgáltatást 30 napon belül írásban megválaszolja. A panaszt elutasító álláspontját megindokolja. A panaszról felvett jegyzőkönyvet és a válasz másolati példányát öt évig megőrzi a Szolgáltató, és azt az ellenőrző hatóságoknak kérésükre bemutatja. 

10.3. Tájékoztatjuk, hogy a panaszának elutasítása esetén panaszával hatósági vagy békéltető testület eljárását kezdeményezheti, az alábbiak szerint: 

10.4. A Fogyasztó panasszal fordulhat a fogyasztóvédelmi hatósághoz: 

A fogyasztóvédelmi hatóság kijelöléséről szóló 387/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet szerint közigazgatási hatósági ügyekben elsőfokon a járási hivatal, illetve a megyeszékhely szerinti járási hivatal, másodfokon országos illetékességgel a Pest Megyei Kormányhivatal jár el. A járási hivatalok elérhetőségei: http://jarasinfo.gov.hu 

 

11. Adatvédelem

A weboldal adatkezelési tájékoztatója elérhető a következő oldalon: http://www.korminca-textilek.hu/adatvedelem

 

Budapest, 2021-10-26

Jogi nyilatkozat

Szerzői jogok

Webáruház Tulajdonos oldalain megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása - a személyes használatot meghaladó mértékben - kizárólag Webáruház Tulajdonos előzetes írásbeli engedélyével történhet. Jelen weboldal többek között a következő szerzők szerzői jog védelme alatt álló szöveges, grafikai, vagy egyéb alkotásait tartalmazhatja: Shopmasters-Informatika Kft.

Altalános felelősség korlátozás

Webáruház Tulajdonos oldalait mindenki csak saját felelősségére látogathatja illetve használhatja. Webáruház Tulajdonos oldalain közölt esetleges téves vagy megtévesztő tartalomból-, a weboldalai és szolgáltatásai használatából-, azok használatra képtelen állapotából-, meghibásodásából-, szüneteléséből- vagy megszűnéséből eredően a felhasználókat ért bárminemű veszteségért, közvetlen vagy esetleges következményekkel járó kárért felelősséget nem vállal. (Ezen megállapításunk nem vonatkozik a külön megállapodással vagy szerződéssel szabályozott szolgáltatásainkra - melyekkel kapcsolatban Webáruház Tulajdonos a szerződésekben foglaltak szerint jár el és felel.)

Kockázat

Webáruház Tulajdonos szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben Webáruház Tulajdonost semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a felhasználó tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.
Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy az adatok biztonságban legyenek, tárhelyünket és weblapunkat szakemberek kezelik és a rendszereket rendszeresen frissítik. Az adatokat harmadik félnek önszántunkból nem adjuk ki - kivéve a hatóságoknak, ha arra megfelelő felhatalmazásuk vagy engedélyük van.

Tájékoztatjuk, hogy Webáruház Tulajdonos jelen weboldalát csak a fentiek elfogadása esetén használhatja!