Hogyan tudsz rendelni?

Rendelés menete

Egyelőre oldalunk nem igazi webshop- inkább bemutató jelleggel működik. Rendelni úgy tudsz, hogy a termékek oldalán található Árajánlatot kérek gombbal ezt jelzed Felénk! Az üzenetben kérlek, hogy add meg az adataid (név, emailcím) illetve hogy hány méterre lenne szükséged! Ezután keresni foglak a megadott emailcímen (esetleg telefonszámom)! Köszönöm!

Fizetés

A fizetéshez minden információt megküldök neked, ha már felvettük egymással a kapcsolatot. A fizetési mód banki átutalás lesz- az anyagok árát és a szállítási költséget egyben kellene kifizetni

Szállítás

1. Személyes átvétel- ingyenes
Személyesen átvenni a csomagod Gazdagréten tudod, XI. kerület (pontos címet megrendeléskor adok). Időpont egyeztetés szükséges, de heti több alkalommal is lehetséges ez.

2. Foxpost szállítás

  • Boxba szállítás- minden csomagméret esetén 1200 Ft. Bármely boxot választhatod az ország területén- a megrendelési folyamat során találod majd a boxok listáját, ahol csak ki kell választani a Neked szimpatikusat.

  • Házhozszállítás- S-es Foxpost csomagméretig 2200 Ft (ha nem rendelsz többet, mint 6-8 méter ez elég lesz), M-es Foxpost méretben 3000 Ft, L-XL méret esetén 4200 Ft-ért.

A megrendelt árú+fizetési költség megfizetése után 2 munkanapon belül összekészítem és feladom a csomagodat, ezután a Foxpost hivatalos kézbesítési idejével számolhatsz (ami kb 2-3 munkanap) 

Áru visszaküldés esetén a szállítási költség a feladót terheli- ennek és a teljes megrendelési folyamat további részletei a Vásárlási feltételek résznél olvashatóak!